FeestCo

FeestCo 2024

Margit Mol (2023) Commissielid
Siobhan Nieuwenhuis (2023) Commissielid
Sanne van Sligtenhorst (2023) Commissielid


Na het volgen van colleges en het draaien van lange diensten tijdens de stage ben je als student wel toe aan een beetje ontspanning. Wij zijn daarom enthousiast om als FeestCo leuke activiteiten voor alle leden van A.S.V. Devera te organiseren. Tijdens deze activiteiten kun je ook studenten uit de andere leerjaren ontmoeten! We gaan borrels, feestjes en weekendjes weg organiseren waar je even alle stress van de studie los kunt laten. We hopen jullie allemaal snel te zien op een van de activiteiten!

Hieronder stellen de meiden van de FeestCo zich voor!

Margit

Hoi allemaal, 
Ik ben Margit en ik ben dit jaar de voorzitter van de feestcommissie! Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding en heb het ontzettend naar mijn zin,  maar ik kijk er ook ontzettend naar uit om superleuke borrels, feesten en andere leuke dingen te organiseren voor jullie, samen met de rest van de feestco. Ik hoop jullie daar snel te zien! 

Margit
Margit

Siobhan

Hi allemaal! Mijn naam is Siobhan en ik zit in het eerste jaar van de opleiding. Mijn hobbies zijn o.a. dansen, Zumba, met vriendinnen afspreken en drankjes doen. Ik hou van gezelligheid en feestjes organiseren, daarom heb ik me aangemeld voor de feestcommissie. Samen met Margit en Sanne hoop ik heel veel  geslaagde borrels en activiteiten te organiseren! We maken er een mooi jaar van met z’n allen! Ik hoop jullie daar te zien!

Siobhan
Siobhan

Sanne

Hi lieve leden,

Ik ben Sanne van Sligtenhorst, eerste jaars en onderdeel van de feestcommissie.
Ik zie er naar uit om gezellige borrels en leuke feestjes te organiseren, want na al dat studeren kunnen we een beetje ontspanning uiteraard wel gebruiken.
Hopelijk zie ik jullie snel bij een van de activiteiten!

Sanne
Sanne