ABN Amro

ABN Amro!

Of je nu net gestart bent met de opleiding tot verloskundige, al een aantal jaar verder bent of in de afstudeerfase zit; ABN AMRO Bank ondersteunt je graag bij al je financiële vragen nu en in de toekomst. Van student tot verloskundige met een eigen praktijk, ons adviesteam staat voor je klaar.

Bij het openen van een Medisch Studentenpakket krijg je een stethoscoop, hechtset of Bol.com bon als welkomst cadeau! Dit geldt voor het openen van een heel nieuw pakket als ook voor het omzetten van een bestaande rekening naar het Medisch Studentenpakket. Zie voor meer informatie onderstaande link: https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/bankrekening-openen/medisch-studenten-pakket/index.html.

Ga je tijdens je studie op jezelf wonen? Of heb je vragen over onze betaaldiensten, verzekeringen, creditcard of een limiet, dan is een gesprek via beeldbankieren zo geregeld. We werken met een team vaste adviseurs speciaal voor medici.

Ook voor vragen over het starten van  je eigen onderneming,  het  kopen van een eigen woning en het opbouwen van vermogen, bieden we je graag de helpende hand bij het beantwoorden van de vragen die je hebt. Waar mogelijk wijzen we je ook op duurzame mogelijkheden zodat je bewust je keuze kunt maken.

We zien er naar uit je te spreken, wil je een afspraak maken of meer informatie dan kan je ons bereiken via 088-3889777.

Heel veel succes in ieder geval met je studie!

Groet van Teamadviseurs medici ABN AMRO

logo_2_1.png