Bestuur 2022

Bestuur 2022

Noah Boshuizen (2020) Penningmeester
Lois Van der Horst (2020) Commissaris Extern II
Angelica Masia (2020) Commissaris Extern I
Anne Roelofs (2020) Voorzitter
Eline van Veen (2020) Secretaris
Yaroushka Witte (2020) Commissaris InternMet trots presenteren wij het bestuur 2022 van A.S.V. Devera! Anne Roelofs (cohort 2019) zal dit jaar functioneren als voorzitter van A.S.V. Devera. Zij is het aanspreekpunt van het bestuur en de vereniging. Ook zal zij de bestuursvergaderingen leiden.


Na een jaar academico, merchandicie, intro en een jaar bestuursjaar als secretaris heb ik nog steeds niet genoeg van onze vereniging. Ik heb de vereniging zien groeien en ben blij en trots op de vereniging zoals ze nu is. Toch zie ik mogelijkheden om door te groeien en ik ben ontzettend trots dat ik nog een jaartje in het bestuur mag zitten om bij te dragen aan deze groei van onze vereniging. Op naar meer evenementen, borrels maar bovenal veel gezelligheid, gelach en verbinding tussen de vio’s van alle 4 de jaren!

voorzitter@asvdevera.nl


Pasfoto.5.JPG
Voorzitter 2022

Eline van Veen (cohort 2019) is dit jaar de secretaris. Zij zal het ledenbestand bijhouden, notuleren en verslaglegging doen van de vergaderingen. Ook zal zij de nieuwsbrief, mails en andere stukken schrijven namens de vereniging. 


Ik vond het ontzettend jammer dat er nog geen introkamp was toen ik aan het eerste jaar begon, daarom was ik ontzettend blij verrast wanneer we het nieuws te horen kregen dat er een studievereniging werd opgericht! Inmiddels heb ik een jaar in de Grafico mogen deelnemen, tussendoor ook Introco gedaan en vorig jaar als Feestcommissielid evenementen mogen organiseren. Ik werk met veel plezier mee aan deze jonge vereniging en hoop dat we elkaar komend jaar beter mogen leren kennen. We worden tenslotte allemaal collega's van elkaar. 

secretaris@asvdevera.nl

Pasfoto.1.JPG
Secretaris 2022

Noah Boshuizen (cohort 2020) is dit jaar onze penningmeester. Zij beheert de financiën en financiert de activiteiten die A.S.V. Devera haar leden aanbiedt.


Voorafgaand aan mijn functie als penningmeester in het bestuur, heb ik deel uit gemaakt van zowel de feestcomissie als de introductiecommissie van A.S.V. Devera. Tijdens deze periode kwam ik erachter dat ik het ontzettend leuk vond om deel uit te maken van de vereniging en leuke activiteiten te organiseren. Dit jaar zal ik mij bezig houden met de financiën van de vereniging en hoop ik op deze manier, samen met het bestuur en de commissies, zoveel mogelijk evenementen mogelijk te maken voor onze leden! Ik ben trots op onze vereniging en kijk uit naar een bestuursjaar vol nieuwe activiteiten, nieuwe leden en een jaar waarin we veel andere vio’s kunnen ontmoeten en verhalen met elkaar kunnen delen!

penningmeester@asvdevera.nl

Pasfoto.4.JPG
Penningmeester 2022

Yaroushka Witte (cohort 2019) is dit jaar de commissaris intern. Zij zal samen met de commissies alle interne zaken regelen. Gezellige feesten en borrels organiseren met de feestcommissie, promotie en marketing regelen met de grafische commissie en verloskundig-gerelateerde activiteiten organiseren samen met de academische commissie. Nieuw dit jaar is de reiscommissie waarmee gezellige tripjes zullen worden georganiseerd.


Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier deel uit mogen maken van het bestuur van A.S.V. Devera als commissaris extern. Daarvoor heb ik deel mogen uitmaken van de feestcommissie en introductiecommissie. Ik vond het ontzettend gezellig om contact te hebben met de VIO’s uit de verschillende leerjaren en op die manier van elkaar te kunnen leren. Ook heb ik met veel plezier vorig jaar de functie van commissaris extern op me genomen. Ik vond dit zo leuk dat ik het komende jaar mij zal inzetten als commissaris intern. Samen met de commissies hoop ik veel gezellige en mooie evenementen te mogen organiseren. Ik hoop dat we er met elkaar een prachtig jaar van kunnen gaan maken met veel leuke activiteiten! 

commissarisintern@asvdevera.nl

Pasfoto.2.JPG
Commissaris Intern 2022


Angelica Masia (cohort 2020) is dit jaar onze commissaris extern I. Zij zal samen met de andere commissaris extern de externe contacten van A.S.V. Devera onderhouden, zoals sponsoren en andere studieverenigingen.


Voor mij is het enthousiasme voor het deelnemen aan het bestuur van A.S.V. Devera begonnen met het organiseren van het allereerste introductiekamp vorig jaar. Hier heb ik kunnen zien wat een hechte groep er gevormd kan worden en hoeveel steun de leden aan elkaar kunnen hebben. Zelf heb ik veel gehad aan iedereen, qua gezelligheid, maar ook om gewoon een leuk praatje te maken. Om dit het aankomende jaar te waarborgen, ga ik me inzetten als Commissaris Extern. Ik zal het contact met onze gewaardeerde sponsoren waarborgen, samen met Lois van der Horst. We hebben hier erg veel zin in en hopen de vereniging alleen nog maar meer te zien groeien het aankomende jaar!

commissarisextern@asvdevera.nl

Pasfoto..3.JPG
Commissaris Extern I 2022


Lois van der Horst (cohort 2020) is dit jaar de commissaris extern II. Zij zal samen met de andere commissaris extern de externe contacten van A.S.V. Devera onderhouden, zoals sponsoren en andere studieverenigingen.


Eerder heb ik deel uit mogen maken van de feestcommissie en de introductie commissie. Tijdens deze leuke bijeenkomsten en mooie eindproducten ben ik erachter gekomen dat ik het erg leuk vind om leuke activiteiten te organiseren om de verloskunde studenten bij elkaar te brengen. Dus vond ik het erg leuk om de vereniging nog extra te ondersteunen en bij het bestuur te gaan. Ik mag samen met Angelica Masia de functie commissaris Extern uitoefenen. Wij gaan samen nieuwe sponsoren werven en goed contact behouden met huidige sponsoren. Ook zullen wij gastcolleges van sponsoren regelen om ook zo een educatieve kant te regelen voor onze leden! Ik kijk ontzettend uit naar het komende jaar en wat wij met z’n allen mogen neerzetten voor alle vio’s.​​​​​​​

commissarisextern@asvdevera.nl


Pasfoto.6.JPG
Commissaris Extern II 2022
Schermafbeelding_2022-04-15_om_21.27.44.png
Schermafbeelding_2022-04-15_om_21.28.17.png