Sikking Advies

A.S.V. Devera presenteert Sikking Advies als haar hoofdsponsor!


Je ziet er naar uit om straks aan de slag te gaan als verloskundige. Misschien zit je zelfs al in het laatste jaar en heb je je diploma bijna op zak. Fantastisch natuurlijk!

Je hebt hard gestudeerd en alles in het werk gesteld om straks je werkend leven te beginnen. Als verloskundige wil je vooral zorg verlenen. Je wilt graag mensen helpen en ze ondersteunen bij een van de mooiste dingen in het leven; het krijgen van een kindje. Mogelijk heb je je carrière al uitgestippeld. Misschien heb je plannen om verder te studeren, wil je een huis kopen of zelf al aan een gezin beginnen?

Sikking Advies
Daar komt wel wat bij kijken en je hebt daar misschien nog niet zo bij stilgestaan. Dat begrijpen wij, maar je moet wel wat regelen voordat je echt aan je toekomst kunt beginnen. Wij kunnen helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van verloskundigen. Bijvoorbeeld bij het beoordelen van jouw contract(en), analyse van het waarneemtarief, welke (zakelijke) verzekeringen in jouw situatie passen, maar ook voor het inrichten van jouw administratie en doen van de belastingaangifte. Dit alles bij één adviseur, die je met een appje kan bereiken.

Het belangrijkste is dat je overzicht hebt over jouw situatie, wat gaat er binnen komen aan inkomsten, wat moet ik regelen en wat hou ik over na de belasting. Dat overzicht geven wij jou.


Geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek?

Bel of app met Jelmer van Veenendaal: 06-83524676
SikkingAdvies.jpg