Sikking Advies

Sikking Advies
Heb je al nagedacht over jouw leven als je straks bent afgestudeerd? In ieder geval ga je iets doen wat je leuk vindt; aan de slag als verloskundige. Spannend, je eerste baan. Misschien wil je zelfs al sparen om een huis te kopen, en op termijn een gezin of zelfs een eigen praktijk. Mooie plannen voor je toekomst.

Zelfstandigheid
Als verloskundige werk je als zelfstandig ondernemer. Dat is best stoer en onafhankelijk. Daar komt wel wat bij kijken en je hebt daar misschien nog niet zo bij stilgestaan. Dat begrijpen wij, daarom helpen wij je met het regelwerk dat hoort bij dat zelfstandig ondernemen.

Wij helpen
Wij bij Sikking Advies zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van verloskundigen. Bijvoorbeeld bij het beoordelen van jouw contract(en), de analyse van het waarneemtarief, welke (zakelijke) verzekeringen bij jouw situatie passen, maar ook het inrichten van jouw administratie en doen van de belastingaangifte. Uiteindelijk zorgen we samen dat je overzicht krijgt over jouw situatie. Wat zijn de inkomsten en wat zijnde uitgaven en wat houd je over na de belasting. Allemaal via één adviseur. Jouw adviseur, die maar een appje van je vandaan is.

Vrijblijvend adviesgesprek?
Je hoeft niet te wachten tot het vierde jaar hoor. En je kunt ook met een groepje of samen afspreken.

Via zoom, bij ons op kantoor of bij jou thuis. Zeg het maar.
Bel of app met Mike Huisman: 06-59818101
Bel of app met Rowena Turk: 06-83490773SikkingAdvies.jpg