Bestuur 2021

Bestuur 2021

Roelie Brouwer (2020) Commissaris Intern
Karmijn Hilbers (2020) Penningmeester
Simone Koningen (2020) Voorzitter
Anne Roelofs (2020) Secretaris
Yaroushka Witte (2020) Commissaris Extern


Met trots presenteren wij het bestuur 2021 van A.S.V. Devera! Simone Koningen (cohort 2018) zal dit jaar functioneren als voorzitter van A.S.V. Devera. Zij is het aanspreekpunt van het bestuur en de vereniging. Ook zal zij de bestuursvergaderingen leiden.


De grafische commissie was mijn start bij A.S.V. Devera. Met veel plezier en trots heb ik mij hiervoor ingezet. Vanaf moment één heb ik geweten dat ik mij wilde inzetten voor deze prachtige vereniging. Ik ben daarom super trots om voorzitter te zijn van het tweede bestuur. Samen met de toppers in het bestuur, de commissies en alle actieve leden wil ik de vereniging nog verder op laten bloeien. Verder mogen bouwen op de geweldige start die deze vereniging heeft gemaakt is een echte eer. Wij staan samen voor een mooier Devera!

voorzitter@asvdevera.nl

Foto Voorzitter (Simone Koningen).JPG
Voorzitter 2021


Anne Roelofs (cohort 2019) is dit jaar de secretaris. Zij zal het ledenbestand bijhouden, notuleren en verslaglegging doen van de vergaderingen. Ook zal zij de nieuwsbrief, brieven en andere stukken schrijven namens de vereniging.

Ontzettend blij en trots ben ik op deze studievereniging die afgelopen jaar door ons eerste bestuur is opgezet. Hoe fijn is het dat er nu meer verbinding en gezelligheid is binnen de vier studiejaren bij ons op de VAA?! Aankomend jaar ga ik als secretaris bijdragen aan deze gezelligheid en verbinding door het organiseren en regelen van borrels en activiteiten. Ik ben ontzettend enthousiast over deze vereniging en ik hoop de verdieping en verbreding waar het afgelopen jaar zo hard aan is gewerkt, aankomend jaar voor alle leden voort te zetten!

secretaris@asvdevera.nl

Foto_Secretaris_Anne_Roelofs.jpg
Secretaris 2021

​​

Karmijn Hilbers (cohort 2019) is ook dit jaar weer de penningmeester. Zij beheert de financiën en financiert de activiteiten die A.S.V. Devera haar leden aanbiedt.


Afgelopen jaar heb ik mogen helpen bij het opzetten van de vereniging en daarnaast de rol vervuld van penningmeester in het allereerste bestuur van A.S.V. Devera. Ik heb dit met onwijs veel plezier gedaan. Daarom mag ik mij nog een jaar inzetten voor de vereniging als bestuurslid. Ik zal mezelf bezig houden met het verdelen van de inkomsten en daarmee de leukste activiteiten te kunnen financieren voor onze leden. Ik hoop dat we elkaar dit jaar weer kunnen gaan ontmoeten en hierbij onze blunders te kunnen delen met de jongerejaars en ouderejaars ontmoeten die ons een hart onder de riem steken op ons pad naar het werkende leven als verloskundige.

penningmeester@asvdevera.nl

Foto penningmeester (Karmijn Hilbers).png
Penningmeester 2021

​​
Roelie Brouwer (cohort 2016) is dit jaar de commissaris intern. Zij zal samen met de commissies alle interne zaken regelen. Gezellige feesten en borrels organiseren met de feestcommissie, promotie en marketing samen met de grafische commissie en verloskundig-gerelateerde activiteiten organiseren samen met de academische commissie. Ook zal zij de sociale media onderhouden.


A.S.V. Devera is een prachtige vereniging die als doel heeft meer verbondenheid te creëren tussen de jaarlagen van de opleiding. Ik ben er trots op dat ik hier dit jaar aan mag bijdragen. Dit bestuursjaar mag ik de rol als commissaris intern op mij nemen. Een hele leuke taak, waarbij ik veel in contact sta met de commissies die onze mooie vereniging rijk is. Samen met hen zal ik mooie activiteiten voor onze leden organiseren. Ik ben ontzettend enthousiast over dit bestuursjaar en ik hoop dat wij als vereniging echt iets kunnen toevoegen aan de studententijd van onze leden!

commissarisintern@asvdevera.nl

Foto Commissaris intern (Roelie Brouwer).png
Commissaris intern 2021


Yaroushka Witte (cohort 2019) is dit jaar de commissaris extern. Zij zal de externe contacten van A.S.V. Devera onderhouden, zoals sponsoren en andere studieverenigingen.


Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier deel uit mogen maken van de feestcommissie en introductiecommissie van A.S.V. Devera. Ik vond het ontzettend gezellig om contact te hebben met de VIO’s uit de verschillende leerjaren en op die manier van elkaar te kunnen leren. Ik ben trots op het vorige bestuur dat ze in zo’n korte tijd, al zoveel bereikt hebben met de studievereniging. Het komende jaar zal ik mij in gaan zetten als commissaris extern. Ik zal hierbij aan de slag gaan met het werven van nieuwe sponsoren en het contact met de huidige sponsoren onderhouden. Ook onderhoud ik het contact met onze zusjes verenigingen (SV Ilythia, SV Carmentis en MSV Hera). Samen met de andere bestuursleden gaan we dit jaar weer verder bouwen aan deze mooie vereniging. Ik hoop dat we er met elkaar een prachtig jaar van kunnen gaan maken met veel leuke activiteiten! 

commissarisextern@asvdevera.nl


Foto_Commissaris_Extern_Yaroushka_Witte.png
Commissaris extern 2021
Groepsfoto 2.JPG
Bestuur 2021
Groepsfoto 2.JPG