AcademiCo

AcademiCo 2024

Noah Boshuizen (2020) Commissielid
Lois Van der Horst (2020) -
Angelica Masia (2020) -
Dagmar Oldemans (2020) -
Bente van Ommen (2023) -


De Academische Commissie (Academico) van de A.S.V. Devera houdt zich bezig met het organiseren en verzorgen van verloskundig-inhoudelijke activiteiten. Hierbij kun je denken aan het werven van gastdocenten en het organiseren van gastcolleges. Wij hopen interessante activiteiten voor de leden te kunnen regelen en dat wij kunnen bijdragen aan het verbreden en verdiepen van de verloskundige kennis van de leden!

Hieronder stellen de meiden van de AcademiCo zich voor!

Noah

Hoi allemaal! Mijn naam is Noah, 23 jaar en 4e jaars VIO! Misschien een bekend gezicht, want inmiddels heb ik al wat jaren bij A.S.V. Devera achter de rug! Ooit ben ik begonnen in de feestcommissie en de introductiecommissie, gevolgd door een bestuursjaar als penningmeester en afgelopen jaar als voorzitter! Het komende jaar zal ik tot aan mijn afstuderen met een aantal anderen in de AcademiCo zorgen voor de organisatie educatieve evenementen binnen de vereniging. Hopelijk kunnen we samen veel leerzame evenementen organiseren, zowel binnen als buiten het verloskundig vakgebied! 
Naast verloskunde ben ik werkzaam in het onderwijs, houd ik van festivals, reizen lezen, wintersporten, planten en koffie! 

Zie ik je snel op het volgende evenement?

Noah
Noah

Lois

Hoi! Mijn naam is Lois van der Horst, vierdejaars verloskundige in opleiding! Ik kon A.S.V. Devera nog niet loslaten na de feestcommissie, introductiecommissie en 2X een bestuursjaar… Dus leek het ons erg leuk om de studievereniging nog een handje bij te staan met de Academico! Ik heb er ontzettend veel zin in om leuke gastlessen te organiseren en verschillende jaarlagen te blijven spreken! Hopelijk tot snel lieve leden! Liefs Lois

Lois
Loïs

Angelica

Hoi allemaal! Ik ben Angelica, vierdejaars verloskunde student van 22 jaartjes oud. Ik heb de afgelopen twee jaar met veel plezier deelgenomen aan het bestuur van ASV Devera, hoe leuk is het om dan nu nog deel te mogen uitmaken van de AcademiCo! Samen met de rest van de meiden gaan we onze best doen om interessante, leuke gastlessen en workshops te organiseren, waar we allemaal van kunnen leren en genieten. Tot snel en groetjes! 

Angelica
Angelica

Dagmar

Hi allemaal! Dit jaar zal ik onderdeel zijn van de academische commissie. Vorig jaar zat ik in het bestuur als penningmeester en kwam ik in aanraking met het organiseren van (academische) evenementen voor onze leden. Ik vind dit super leuk om te doen en wilde daarom dit jaar nog betrokken blijven bij de vereniging voor het organiseren van academische evenementen. Ik kijk er naar uit om samen met de andere commissieleden evenementen te organiseren die een extra verdieping bieden tijdens de opleiding tot verloskundige. 

Ik hoop jullie te zien op de evenementen! 

Dagmar
Dagmar

Bente

Hi! Mijn naam is Bente, 22 jaar oud en wonende in Harderwijk. Ik zit in het eerste jaar van de opleiding Verloskunde aan de AVAG & ik geniet echt ontzettend van alles wat ik zie en leer! Naast mijn studie breng ik heel graag tijd door met vrienden en familie :) Sinds kort zit ik ook in de AcademiCo en ik kijk er enorm naar uit om leuke en leerzame activiteiten voor jullie te organiseren! 

Bente
Bente