Bestuur 2024

Foto_bestuur.JPG

Bestuur 2024

Saar van den Berg (2023) Voorzitter
Jayne Bierman (2023) Commissaris Intern
Chantal Blokker (2021) Commissaris Extern
Femke Nouris (2021) Commissaris Marketing
Nienke Wismeijer (2021) Penningmeester

Met trots presenteren wij het bestuur 2024 van A.S.V. Devera!

Saar van den Berg (cohort 2023) zal dit jaar functioneren als voorzitter van A.S.V. Devera. Zij is het aanspreekpunt van het bestuur en de vereniging. Ook zal zij de bestuursvergaderingen leiden.

Hai! Ik ben Saar van den berg, 19 jaar oud en ik woon in Blaricum. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar verloskunde aan de AVAG. Dit jaar mag ik de functie Voorzitter vervullen in het 5e bestuur van A.S.V. Devera. Dit vind ik super leuk! Naast studeren vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, uit te gaan of een goede serie te kijken. Hopelijk zie ik jullie snel op een van de vele activiteiten die gaan plaatsvinden!

voorzitter@asvdevera.nl

secretaris@asvdevera.nl

Saar

Nienke Wismeijer (cohort 2021) is dit jaar onze penningmeester. Zij beheert de financiën en financiert de activiteiten die A.S.V. Devera haar leden aanbiedt.

Hoi, ik ben Nienke en ik ben 23 jaar. Ik ga in het nieuwe bestuur de rol van penningmeester vervullen. Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding en heb het heel erg naar mijn zin. Buiten de opleiding ben ik graag buiten bij mijn paardje en hou ik van een wijntje met vriendinnen. Ik hoop er een leuk jaar van te gaan maken met de andere meiden en hoop jullie te zien bij activiteiten.

penningmeester@asvdevera.nl

secretaris@asvdevera.nl

Nienke

Jayne Bierman (cohort 2023) is dit jaar de commissaris intern. Zij zal samen met de commissies alle interne zaken regelen. Zo zal zij gezellige feesten en borrels organiseren met de feestcommissie en zal ze verloskundig-gerelateerde activiteiten organiseren samen met de academische commissie. 

Hoi allemaal, ik ben Jayne, 20 jaar en woon in Alkmaar. Ik zit nu met veel plezier in het eerste jaar van verloskunde. Dit jaar mag ik in het 5e bestuur van A.S.V Devera de functie commissaris intern vervullen. Naast de studie vind ik het leuk om gezellig met vriendinnen af te spreken, ben ik altijd in voor een feestje of geniet ik heerlijk thuis met een boek. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

commissarisintern@asvdevera.nl

Jayne

Chantal Blokker (cohort 2021) is dit jaar onze commissaris extern. Zij zal de externe contacten van A.S.V. Devera onderhouden, zoals sponsoren en andere studieverenigingen, zowel als het werven van nieuwe sponsoren. 

Hee allemaal! Mijn naam is Chantal en ik ben derdejaars. Aankomend jaar zal ik de functie als commissaris extern vervullen in het bestuur. Binnen de vereniging kunnen jullie mij kennen van het introkamp. Afgelopen jaar heb ik in de introcommisie gezeten en dat heeft ervoor gezorgd dat ik het leuk vond om nu in het bestuur te gaan. Ik kijk ernaar uit om er een waanzinnig bestuursjaar van te maken!
Veel liefs!

commissarisextern@asvdevera.nl

Chantal

Femke Nouris (cohort 2021) is dit jaar onze commissaris marketing. Zij zal zich bezighouden met de social media kanalen, de website en de nieuwsbrief van de vereniging.

Hoi allemaal! Ik ben Femke, 21 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding! Aankomend jaar zal ik de functie Commissaris Marketing binnen het bestuur gaan vervullen! Hiervoor houd ik mij bezig met de social media, website en nieuwsbrief van de vereniging! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, af te spreken met vriendinnen, een boek te lezen of lekker een rondje te gaan hardlopen. Hopelijk tot snel!

commisarismarketing@asvdevera.nl 

Femke