Bestuur 2024

Bestuur 2024

Saar van den Berg (2023) Voorzitter
Jayne Bierman (2023) Commissaris Intern
Chantal Blokker (2021) Commissaris Extern
Femke Nouris (2021) Commissaris Marketing
Angel Verbiest (2023) Secretaris
Nienke Wismeijer (2021) Penningmeester

Met trots presenteren wij het bestuur 2024 van A.S.V. Devera!

Saar van den Berg (cohort 2023) zal dit jaar functioneren als voorzitter van A.S.V. Devera. Zij is het aanspreekpunt van het bestuur en de vereniging. Ook zal zij de bestuursvergaderingen leiden.


voorzitter@asvdevera.nl

​​​​​​​

Angel Verbiest (cohort 2023) is dit jaar de secretaris. Zij zal het ledenbestand bijhouden, notuleren en verslaglegging doen van de vergaderingen. 


Hii allemaal! Mijn naam is Angel en ik vervul de rol van secretaris in het bestuur van 2024. Uiteraard heb ik hier super veel zin in en gaan we veel leuke dingen organiseren voor jullie allemaal! Ik woon in Leiden samen met drie vriendinnetjes en vind het leuk om gezellig drankjes te doen met een spelletje erbij. Verder lees en teken ik graag, dus creatief bezig zijn hoop ik binnen de vereniging te impliceren. Ik hoop jullie te zien bij de activiteiten!

secretaris@asvdevera.nl


Angel
Angel

Nienke Wismeijer (cohort 2021) is dit jaar onze penningmeester. Zij beheert de financiën en financiert de activiteiten die A.S.V. Devera haar leden aanbiedt.


Hoi, ik ben Nienke en ik ben 23 jaar. Ik ga in het nieuwe bestuur de rol van penningmeester vervullen. Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding en heb het heel erg naar mijn zin. Buiten de opleiding ben ik graag buiten bij mijn paardje en hou ik van een wijntje met vriendinnen. Ik hoop er een leuk jaar van te gaan maken met de andere meiden en hoop jullie te zien bij activiteiten.​​​​​​​

penningmeester@asvdevera.nl 


Nienke
Nienke

Jayne Bierman (cohort 2023) is dit jaar de commissaris intern. Zij zal samen met de commissies alle interne zaken regelen. Zo zal zij gezellige feesten en borrels organiseren met de feestcommissie en zal ze verloskundig-gerelateerde activiteiten organiseren samen met de academische commissie. 


Hoi allemaal, ik ben Jayne, 20 jaar en woon in Alkmaar. Ik zit nu met veel plezier in het eerste jaar van verloskunde. Dit jaar mag ik in het 5e bestuur van A.S.V Devera de functie commissaris intern vervullen. Naast de studie vind ik het leuk om gezellig met vriendinnen af te spreken, ben ik altijd in voor een feestje of geniet ik heerlijk thuis met een boek. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!​​​​​​​

commissarisintern@asvdevera.nl


Jayne
Jayne

Chantal Blokker (cohort 2021) is dit jaar onze commissaris extern. Zij zal de externe contacten van A.S.V. Devera onderhouden, zoals sponsoren en andere studieverenigingen, zowel als het werven van nieuwe sponsoren. 


Hee allemaal! Mijn naam is Chantal en ik ben derdejaars. Aankomend jaar zal ik de functie als commissaris extern vervullen in het bestuur. Binnen de vereniging kunnen jullie mij kennen van het introkamp. Afgelopen jaar heb ik in de introcommisie gezeten en dat heeft ervoor gezorgd dat ik het leuk vond om nu in het bestuur te gaan. Ik kijk ernaar uit om er een waanzinnig bestuursjaar van te maken!
Veel liefs!​​​​​​​

commissarisextern@asvdevera.nl


Chantal
Chantal

Femke Nouris (cohort 2021) is dit jaar onze commissaris marketing. Zij zal zich bezighouden met de social media kanalen, de website en de nieuwsbrief van de vereniging.


Hoi allemaal! Ik ben Femke, 21 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding! Aankomend jaar zal ik de functie Commissaris Marketing binnen het bestuur gaan vervullen! Hiervoor houd ik mij bezig met de social media, website en nieuwsbrief van de vereniging! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, af te spreken met vriendinnen, een boek te lezen of lekker een rondje te gaan hardlopen. Hopelijk tot snel!

Femke
Femke