Sudocrem

Sudocrem

Sudocrem heet nu Sudocrem Multi-Expert

De menselijke huid is altijd gevoelig voor invloeden van buitenaf. Als de huid erg jong is óf juist wat ouder, dan kan de huid net iets meer bescherming nodig hebben.  Sudocrem Multi-Expert is een medisch hulpmiddel, dat onder andere luieruitslag by baby’s voorkomt en behandelt. Het beschermt, verzacht en helpt bij een rode en kwetsbare huid.

Sudocrem is het meest verkochte middel bij luieruitslag  in Nederland. Het beschermt, verzacht en ondersteunt de kwetsbare babyhuid. Luieruitslag is een alledaags fenomeen bij baby’s. Baby's en kleine kinderen zijn extra kwetsbaar voor luieruitslag tijdens de allereerste ontlasting van baby's, tijdens het tanden krijgen, bij het overgaan van borst- op flesvoeding en wanneer voor het eerst vast voedsel wordt gegeten.

De bijzondere samenstelling van Sudocrem Multi-Expert maakt het een uniek product. Sudocrem ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het bevat bestanddelen die een beschermende laag vormen en zo helpen tegen prikkelende invloeden van buitenaf die in contact kunnen komen met de huid. Bovendien verzacht het de ruwe, schrale of geprikkelde huid en helpt het de huid zacht en soepel te houden. 


Voor het hele gezin

Sudocrem Multi-Expert bevat lanoline (hypo-allergeen) en dekt de huid niet af. Sudocrem kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden:

  • Ter voorkoming en ter behandeling van luieruitslag;
  • Ruwe, schrale, geprikkelde huid;
  • Rode billetjes;
  • Borstverzorging;
  • Ter verzachting van tepelkloven.


Voor A.S.V. Devera

Speciaal voor A.S.V. Devera levert Sudocrem Multi-Expert samples en folders aan voor in de goodiebags voor de eerstejaars en afgestudeerde leden!


    image001.png