Nieuws

Commissieleden gezocht!

Commissieleden gezocht!

A.S.V. Devera is op zoek naar nieuwe commissie leden!

Een commissie is een groep medestudenten die samen verantwoordelijk zijn voor bepaalde taken die horen bij die commissie.

Wij, als vereniging, hebben de volgende commissies:

De academische commissie: De academische commissie zorg voor de verloskundig-inhoudelijke activiteiten (Denk bijvoorbeeld aan het college van Marlies Koers, de schrijfster van 'Dagboek van een Verloskundige').

De grafische commissie: De grafische commissie houdt zich bezig met het vormgeven en promoten van de activiteiten van de vereniging (zoals de insta/facebook-posts die regelmatig voorbijkomen).

De feest commissie: De feestcommissie houdt zich bezig met het organiseren van borrels en andere gezellige, sociale activiteiten (zoals de online Bingo).

- De almanak commissie: Deze commissie is nieuw dit jaar en zal gaan werken aan het jaarboek. Voor dit jaarboek zullen het aankomend studiejaar foto's verzameld worden om aan het einde van het jaar een online of fysiek jaarboek uit te brengen.

Heb jij interesse om deel uit te maken van een van deze commissies? Stuur dan voor 1 maart 2021 een mail naar info@asvdevera.nl en dan nemen wij contact met je op!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen