Weekendje weg: Groningen!

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2023
Datum en tijd
18 nov. 2023 10:30 - 19 nov. 2023 20:30
Locatie
Groningen

Weekendje weg: Groningen!

Lieve leden, 

Wij zijn mega enthousiast om eindelijk met jullie te delen dat we na het grote succes van Antwerpen, een tweede weekend weg hebben georganiseerd!

Op 18 november 2023 gaan we met maarliefst 28 leden een prachtig weekend in Groningen tegemoet! We verzamelen om 10.30 op Groningen Centraal Station. We verblijven één nachtje in een net hostel, middenin het centrum van Groningen. Alles is op loopafstand! Om 19.00 zullen we met de hele groep eten bij Happy Italy, de rest van het programma blijft nog een verrassing. Het ontbijt is de volgende dag ook voor jullie geregeld! Zondag zullen er in de ochtend/begin middag nog wat activiteiten gepland staan, maar daarna zijn jullie vrij zelf te beslissen of jullie richting huis willen vertrekken of dat jullie nog even de stad in willen! 

We gaan er vanuit dat (bijna) iedereen een weekend of weekvrij OV- abonnement heeft. We vragen jullie hierom gebruik te maken van jullie eigen abbonnement, ook omdat we allemaal verspreid door Nederland wonen. Het is hierdoor makkelijker om zelf (of in groepjes) af te reizen naar Groningen. De treinreis is dan ook niet geincludeerd in de totaalprijs. 

We verwachten dat de kosten voor het weekend weg rond de 90 euro liggen. Hierin zijn het diner van zaterdagavond, de overnachting, het ontbijt van zondagochtend en allerlei verschillende activiteiten bij in begrepen. De eigen bijdrage kan nog iets veranderen, maar natuurlijk zal de vereniging ook een deel voor haar kosten nemen. We hopen hierbij op jullie begrip en zullen er alles aan doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanmelden is niet geheel vrijblijvend, daarom vragen wij jullie om een aanbetaling van 55,48 euro te doen.

Aanmelden kan vanaf maandagavond 11 september 20.00 tot en met maandag 18 september 20.00! De reis naar Antwerpen was dezelfde dag nog volgeboekt, dus wees er snel bij! 

Let op: VOL = VOL! 

 

Liefs,

Bestuur '23

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen