Vrienden- en familiedag 2024

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
9 mrt. 2024 12:00 - 16:00

Lieve leden,

 

Na het succes en alle positieve reacties van vorig jaar, mogen we met jullie delen dat A.S.V. Devera druk bezig is met het organiseren van de tweede vrienden- en familiedag!

 

De vrienden- en familiedag zal plaatsvinden op 9 maart van 12:00 tot 16:00!

 

Wat kun je verwachten?

De vrienden- en familiedag zal in het teken staan van leuke activiteiten, zoals: hechten, uitwendig onderzoek, het begeleiding van de baring, etc. Deze activiteit worden begeleid door de studenten zelf. Dé uitgelezen kans om jouw vrienden en/of familie eindelijk eens een kijkje te geven in het leven van een verloskundige in opleiding!

 

Hieronder wat praktische zaken:

  • Wanneer je je hebt aangemeld voor deze dag, ga je ermee akkoord dat je een activiteit zult begeleiden. We zullen rekening proberen met iedereens voorkeuren qua activiteit. Hierbij kunnen we geen zekerheid garanderen. In de komende periode zullen we, wanneer alle aanmeldingen binnen zijn, een Google Forms (formulier) met je delen, waarin jullie de benodigde informatie, inclusief jouw voorkeur voor een activiteit, kunt opgeven. 
  • Aanmelden is niet vrijblijvend. Wanneer je je hebt aangemeld en dus ingedeeld wordt voor een activiteit, willen we op je kunnen bouwen en willen we op jouw aanwezigheid kunnen rekenen. Onvoorziene omstandigheden (inclusief afmelding) natuurlijk daargelaten.
  • Het begeleiden van een activiteit, betekent hierbij ook dat er verwacht wordt dat je zult helpen met op- en afbouwen van activiteiten en het netjes schoon afleveren van de school. Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet organiseren! Houd er rekening mee dat het opruimen duurt tot 17:00.
  • Natuurlijk is er voldoende tijd om met jouw vrienden en/of familieleden rond te lopen en deel te nemen aan de activiteiten. 
  • Er kunnen maximaal 35 studenten deelnemen. Iedere student mag maximaal 4 vrienden/familieleden meenemen. Komt dit aantal écht niet uit, stuur ons dan een mail, dan kunnen we even overleggen!
  • Er is beperkte tot geen parkeergelegenheid op de VAA, dus we raden iedereen aan om met het OV te komen.
  • Deelname is alleen mogelijk wanneer je actief lid bent (jaarlijkse contributie voldaan), deelname aan deze dag is gratis

 

Wij hebben er enorm veel zin in en kunnen niet wachten om jullie allemaal te ontvangen!

 

Liefs namens bestuur ’23,

 

Noah, Lois, Dagmar, Fleur & Angelica

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien