Gastles 'Homeopathie in de Verloskunde'

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2023
Datum en tijd
11 apr. 2024 14:00 - 16:00
Locatie
VAA: Collegezaal

A.S.V Devera organiseert in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en Verenigde Verloskundigen Homeopatie (VV&H) een nieuwe gastles! Op 11 april 2024 zullen er maarliefst twee gastdocenten een fysieke les organiseren op de VAA! Deze twee uur durende gastles zal in het teken staan van het gebruik van homeopathie in de verloskunde.

De gastles zal worden verzorgd door E. Leechburh Auwers, homeopaat-natuurgeneeskunde, samen met een homeopatisch verloskundige. Zij zullen die dag een korte introductie geven over de homeopathie en hoe je dit kunt toepassen binnen ons vakgebied. Tijdens de gastles zullen zij casussen met daarbij het gebruik van homeopathie toelichten en zullen zij met ons een eerste stap richting het toepassen van homeopathie zetten! 

Website VV&H: "Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze waarbij het zelf genezend vermogen een prikkel krijgt tot herstel. Homeopathie past de wet van gelijksoortigheid toe; een stof die bij een gezond persoon ziekte verschijnselen opwekt, is in staat dezelfde verschijnselen bij ziekte te bestrijden."

 

Waar: op de VAA, in de collegezaal

Tijd: 14:00-16:00

Wie: leden van alle jaarlagen

 

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend.  Wanneer je je aanmeld, gaan we er vanuit dat je er zult zijn. Kun je door onvoorziene omstandigheden toch niet? Meld je dan af via de website, of per mail: info@asvdevera.nl

 

Zien we je daar?

Liefs,

Bestuur '23 (Noah, Lois, Dagmar, Fleur & Angelica)

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien