ASV Devera Reis naar Keulen!🌍🚅🇩🇪

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2022
Datum en tijd
25 nov. 2022 08:00 - 27 nov. 2022 21:00
Locatie
Keulen

ASV Devera Reis naar Keulen!🌍🚅🇩🇪

Haal je koffer maar alvast van zolder, want de allereerste A.S.V Devera reis komt eraan! 🌍🚅🇩🇪

Struinen over de ‘Weihnachtsmarkt’ in Keulen, met een heerlijk warm glaasje Glühwein in je hand en een gezellig kerstmuziekje op de achtergrond. Even tot rust komen en bijkletsen met VIO’s onder elkaar! Klinkt als een droom, maar dit wordt écht werkelijkheid! Op vrijdag 25 november 2022 zullen we met zijn allen in de trein stappen richting Keulen en zullen we zondag 27 november in de avond terugkeren. Wat we verder nog gaan doen, zal nog even een verrassing blijven. Mocht je nog een leuk idee of verzoek hebben, laat het ons dan vooral weten!

Hieronder nog wat praktische informatie:
-De vereniging neemt een deel van de kosten van de reis op zich, maar helaas is het niet haalbaar om de hele reis te financieren. Hierdoor vragen wij een eigen bijdrage. We verwachten dat deze rond de €120 ligt. In deze bijdrage zijn in ieder geval inbegrepen:

-Heen- en terugreis met de trein, gerekend van Amsterdam Centraal tot en met Keulen Centraal Station. De treinreis duurt 3-3,5 uur en het plan is om vrijdagochtend te vertrekken en zondagavond terug te keren. Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn deze tijden met ons te reizen, dan kun je op eigen initiatief en in overleg met ons de reis aanpassen.

-We zullen twee nachten verblijven in een mooi hostel, in het centrum van de stad. Hierbij zullen we ervoor zorgen dat de kamers alleen onderling gedeeld worden met VAA studenten. Hierover komt meer informatie als bekend is hoeveel VIO’s mee willen naar Keulen!

-Bezoekje aan de kerstmarkt van Keulen, inclusief glaasje Glühwein

-Een programma met activiteiten én genoeg vrije tijd. We zouden het gezellig vinden als je deelneemt aan het programma, maar dit is zeker geen verplichting!

Dit is de allereerste A.S.V Devera reis, waardoor we nog redelijk nieuw zijn met het organiseren van dergelijke reizen. Hierdoor is ervoor gekozen om een maximumaantal studenten mee te nemen op reis. Dit aantal ligt tussen de 25-30 studenten.

Bij het inschrijven vragen wij een aanbetaling van €75,-, om zo te handhaven dat alleen studenten die daadwerkelijk mee willen/kunnen gaan, zich inschrijven. Het resterende bedrag zal later betaald worden, wanneer de hele reis geboekt is. Hierover ontvang je een factuur.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het boeken van de reis, wij zullen dit voor jullie doen!

Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken ontzettend uit naar de eerste A.S.V Devera reis!

Liefs,

Bestuur der A.S.V. Devera ‘22

*Reis is alleen voor leden van A.S.V. Devera

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen