Verloskunde Shop

Verloskundeshop.nl

De Verloskundeshop.nl is een onderdeel van het Verloskundigenloket.nl. Wellicht heb je tijdens een van je stages bij diverse praktijken gezien dat men cliƫnten als extra attentie productsamples en informatiefolders meegeven. Bijna 90% van alle praktijken bestellen deze samples en folders in het Verloskundigenloket.nl. Behalve deze gratis artikelen bestelt men ook alle praktijkbenodigdheden.

Omdat je voor het bestellen in het Verloskundigenloket een praktijkaccount moet hebben, is er voor o.a. de studenten van Verloskunde opleidingen de Verloskundeshop.nl. Hier kun je eenvoudig je startersuitrusting aanschaffen met een kassakorting van 10%.

De kortingscode hiervoor is studentenkorting-amsterdam. We hebben de producten die je mogelijk voor je startersuitrusting nodig hebt gegroepeerd op https://verloskundeshop.nl/product-categorie/totale-uitrusting/.

Goed om te weten:

Het bedrijf achter de Verloskundeshop en het Verloskundigenloket is ook actief binnen de kraamzorg met het Kraamzorgloket.nl en in Belgiƫ met het Vroedvrouwenloket.be.

Omdat we als bedrijf volledig gericht zijn op de geboortezorg staat bij ons klantgerichtheid hoog in het vaandel. Dit betekent in de praktijk dat we snel leveren en je als klant goed informeren. Ook zijn we per e-mail en telefonisch altijd goed bereikbaar.

Succes met het afronden van je studie!

Verloskundeshop/Verloskundigenloket

info@verloskundeshop.nl

026-3619030

06-41329680


verloskunde_shop_transparant_2.png