Naviva Kraamzorg

Naviva kraamzorg!

Naviva Kraamzorg levert met 1.500 collega’s elk jaar aan ruim 23 duizend gezinnen kraamzorg. Ons werkgebied beslaat een groot deel van het land. De kwaliteit en veiligheid van onze zorg staan voor Naviva op de eerste plaats. Wij investeren veel in opleiden en scholing van onze medewerkers. Met persoonlijke aandacht en deskundige zorg geven wij elk gezin de beste start.

Doordat wij werken met aparte partusteams, heb je als kraamverzorgende geen avond of nachtdienst.


Naviva Kraamzorg zoekt partusassistenten

Wil jij extra ervaring opdoen en veelzijdiger opgeleid zijn? Wij bieden jou een goed inwerktraject.

Als partusassistent bij Naviva Kraamzorg sta je moeder en baby bij tijdens de bevalling. Je moet goed kunnen samenwerken, het hoofd koel kunnen houden, vooruit kunnen denken en daadkrachtig zijn. Daarnaast ben je natuurlijk een topper in het verzorgen, observeren en controleren van de pasgeborenen en de kraamvrouw. Je brengt de babykamer in gereedheid, verleent de eerste opvang bij het kraamgezin en je zorgt voor een goede overdracht met de kraamverzorgende die het na van je overneemt. 

Wil jij moeder en kind de allerbeste start geven door ze bij te staan tijdens de bevalling en de eerste uren erna? En wil je werken bij een kraamzorgorganisatie waar alles gewoon goed geregeld is? Kom dan werken als partusassistent bij Naviva Kraamzorg!

Dit heb je nodig:

  • Een rijbewijs en beschikking over een auto

  • Passie om je te verdiepen als partusmedewerker en jezelf te blijven ontwikkelen

Enthousiast geworden? Naviva graag kennis met je! Stuur je cv en motivatie naar werken@naviva.nl.

Kijk voor meer informatie op de website naviva.nl/werken-bij-naviva.

logo_Naviva.jpg