Moeders voor Moeders

Wie is Moeders voor Moeders?

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss b.v. Moeders voor Moeders wil graag stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen en gunt iedere vrouw het ultieme geluk van zwanger worden. Daarom zamelt Moeders voor Moeders al sinds 1931 urine in van prilzwangere vrouwen. De urine van prilzwangere vrouwen bevat namelijk het hCG-hormoon. Van dit hormoon worden medicijnen gemaakt die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.


Tegenwoordig kampt 1 op de 6 stellen met vruchtbaarheidsproblemen. Een vrouw die net zwanger is, kan deze wensouders eenvoudig helpen door mee te doen met Moeders voor Moeders. Zij kan zich aanmelden vanaf het moment dat ze overtijd is tot en met de 11e week van haar zwangerschap. Meedoen kan vanaf de 6e t/m de 16e week van de zwangerschap. In die periode bevat haar urine namelijk het meeste hCG-hormoon.


Hoe kun jij helpen?

Door zowel tijdens als na je studie zwangere cliёnten te vertellen over Moeders voor Moeders. Hoe meer vrouwen ons kennen en met ons meedoen, hoe groter de kans dat de kinderwens van wensouders toch uitkomt. Ieder nieuwe deelneemster is belangrijk. Help je mee?


Voor meer informatie kijk je op www.moedersvoormoeders.nl

Moeders_voor_Moeders.png